Information gällande COVID-19

Med hänsyn till utvecklingen av COVID-19 får möten och arrangemang inte genomföras i samma utsträckning som vanligt, och detta påverkar givetvis mötesbranschen. Gustavo övervakar noga informationen om virusets spridning och har ett nära samarbete med alla våra partners för att värna om er säkerhet. Vi säkerställer normal drift på plats och utvärderar våra resmål löpande. Många kommer till oss med frågor om hur man ska planera möten och arrangemang framöver och vi hjälper gärna till att besvara dessa. Kontakta oss så berättar vi mer!

Bokning av möten och arrangemang

Ni som bokar ert arrangemang hos oss får just nu fördelaktiga avboknings- och betalningsvillkor, och får dessutom ta del av halva vår provision som mötesbyrå. Genom att boka ert möte via oss erbjuder vi er halva provisionen i rabatt! Erbjudandet gäller för bokningar av konferenser och möten som görs idag fram till den 31 maj 2020, och avser bokningar där arrangemanget äger rum under 2020 eller 2021.

Livestreaming istället för fysiska möten

Andra möten genomför vi digitalt. Vi erbjuder en livestreamingtjänst som möjliggör att hålla möten utan fysiska träffar. Tjänsten innebär att vi bygger upp en konferensmiljö där föreläsare och föredragshållare sänder ut live till alla deltagare, som sitter på sina kontor eller i hemmet och närvarar på mötet, i realtid. Genom ett interaktivt redskap kan dialog föras med alla deltagare och efterlikna ett fysiskt möte.